US CITIZENSHIP TEST QUESTIONS PDF DOWNLOAD

Pages: 194
File size: 3.57MB
License: Free PDF
Added: Shaktizil
Downloads: 93.253

Als u niet aan de test doorstaan, dan zal uw burgerschap Application worden ontkend en je nodig hebt om opnieuw toe te passen en betalen een nieuwe indieningstaks. The content focuses on civics and history topics. Bereid je voor op de Canadese burgerschap Questinos in snelle en gemakkelijke manier. Provided by United States Citizenship and Immigration Services There are civics questions on the naturalization test. This app only 3MB in size 2. Eenvoudig, glad en mooi ontworpen US naturalisatietoets metgezel.

Writing Test at your US Citizenship Interview

Review questions in random order. Review all civics questions sequentially. Features flash cards for all questions. Readers friendly civics questions and answers with audio: During the naturalization interview, applicants will be asked up to 10 questions from the list of questions in English. De beschrijving vertalen naar het Nederlands met Google Translate? Item verwijderd van verlanglijstje. Ik oorspronkelijk schreef dit app voor mijn eigen gebruik questiins succesvol in het dowjload van mijn Civics Test zonder problemen bij allen was.

U moet antwoorden correct zes 6 van de 10 vragen aan questionss maatschappijleer test Engels passeren. Tijdens de naturalisatie interview, zal de aanvrager worden gevraagd om 10 vragen uit de lijst met vragen in het Engels. Thanks to citizenshi; users who sent these files to us, we now have the new citizenship test questions and answers in fifteen 15 languages!

Naturalization exam is required if you want to become a naturalized U. De beschrijving terugvertalen naar het Engels Vertalen.

Citizenship Questions in Spanish, Chinese, Vietnamese, Arabic, Korean, Hindi, Gujarati

Website bezoeken E-mail lamb. Chrome is een snelle, veilige browser met ingebouwde updates. Studie met behulp van deze app zal je voor te bereiden voor de Canadese burgerschap test. How much does it cost, how long does it take, are Go long for a quiz tackling the history, stats and pop culture surrounding professional football’s most popular game. Meer van ontwikkelaar Meer weergeven. Eenvoudig te rekenmachine gebruiken met geheugenfuncties.

These are printable citizenship test. Citizenship Coach is working to add the citizenship test questions and answers in these languages: New in Version 2. The civics test covers important U.

U.S. Citizenship — Questions and Answers

dowlnoad You must answer correctly six 6 of the 10 questions to pass the civics test in English. Item toegevoegd aan verlanglijstje. If you are considering applying for your US Citizenship, then an important part of the procedure will be the Civics Test administered during your interview.

If you fail any portion of the test during your first interview, you will be retested on the portion of the test that you failed between 60 and 90 days from the date of your initial interview.

Citizenship Test Passing your U. Als u overweegt het aanvragen van uw ons burgerschap, dan is een belangrijk onderdeel van de procedure zal de Civics Test toegediend tijdens uw gesprek. Wat is er nieuw? If you fail to pass the test, then your Citizenship Application will be denied and you’ll need to reapply and pay a new filing fee.

US Citizenship Test app biedt de beste materialen voor maatschappijleer test. If you are contemplating the application for US citizenship, known that part of the application Canadian Citizenship Practice tests provided on website are similar to the official test. Citizenship Test MP3 Download.

The civics test is an oral test and the Simple, slick and beautifully designed test companion for US naturalization test Civics Test. Nieuw in versie 2.

Download deze app voor gratis en probeer het uit! Skip to main content. Take a practice test and see if you can score well enough to pass the actual Interview Test. If you were not born in downloaad United States, the process of becoming a U.